Ősz a Spirit Színháznál

Ősz a Spirit Színháznál

2013-09-10 | 02:01

Izgalmas bemutatókkal indul a színházi évad a Spirit Színháznál. Szeptember 24-én a Belvárosi Színházban lesz a Szerelmek az égből című előadás premierje: az amerikai bulvárkomédiákat idéző, vidám történet az emberi lélekről és az egymásra találás lehetőségéről mesél. Király Attila rendezésében Haumann Petra és Miller Zoltán alakítják a főszerepeket.

Szeptember 27-én az Átrium Film-Színházban mutatják be A szűz, a sóher, a Mikulás és a többiek című darabot, amelyet Machiavelli Mandragóra című vígjátéka alapján írt Divinyi Réka. Az alkotók új köntösbe öltöztették, és a mába helyezték a cselekményt, ahol ráismerhetünk korunk jól ismert figuráira, akik egy tál lencséért eladnak bármit, amire van kereslet, bár a lencse néha változó árfolyammal bír. És hogy maradt-e még egy szemernyi tisztesség is a világban? Arra mindenkinek magának kell megtalálni a választ, hite, igénye és a pénztárcája szerint.

Októberben szintén az Átrium Film-Színházban lesz Márai Sándor: Eszter hagyatéka című népszerű regényének színpadi adaptációja, amely most először kerül színpadra Budapesten, Lénárd Róbert rendezésében, Huszárik Katával a címszerepben.

A másik októberi bemutató, a Félőlény című musical igazi családi színház, életre szóló tanulsággal, színvonalas, modern és fülbemászó zenével.

A bemutatókon kívül továbbra is repertoáron maradnak az olyan népszerű előadások, mint a Popper Péter művei alapján készült A karnevál vége c. előadás Malek Andrea és Perjés János főszereplésével, vagy Berkes Gabriella filmzenei estje, a What a wonderful song.

 

Az előadások pontos időpontjai megtalálhatók az "Előadások" menüpont alatt.

 

 

Ősz a Spirit Színháznál