Műhelyprodukció - muhelyprodukcio.com - előadás turné

Hollywood / Varázskönyv

2012-10-01 - 2012-12-31

A Műhely Produkció jégtánc csapata az év végéig két produkcióval szórakoztatja a közönséget Izraelben, a nyáron megnyílt Ice Park and Mall Eilat-ban.

Az első darabban, a Hollywoodban egy öreg mozigépész vezeti végig a nézőket a filmtörténelem színes és izgalmas filmjein. Megelevenednek a vidám hangulatú Grease és Mamma Mia filmek híres slágerei, a Moulin Rouge és a Chicago buja világa, a Macskák klasszikus dallamai, valamint a Karib-tenger kalózainak izgalmas csatajelenetei. Az élményt a pazar jelmezek és a különleges fénytechnika teszik teljessé.

A másik darab, a Varázskönyv egy csodálatos történet egy kislányról, akinek a születésnapjára kapott könyvének történetei éjszaka valóra válnak. Álmában a könyv lapjai megelevenednek, így lesz a kislány szobája vásátér, tengerpart, elvarázsolt erdő, vagy éppen egy elátkozott kastély. A Varázskönyv elrepíti a nézőket A kis hableány vagy a Notre Dame-i toronyőr világába, a közönség találkozhat Pocahontassal, Csipkerózsikával, Hófehérkével és Pinocchióval is.

 

 

Hollywood / Varázskönyv